Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Vepřový bůček v zelenině

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bůček očistíme, zbavíme kůže a nakrájíme na malé kostičky. Promícháme ho se lžičkou škrobu, bílkem, glutasolem a solí. Necháme odležet. Mrkev a hrášek uvaříme v osolené vodě (dáváme pozor, abychom je nerozvařili) a necháme vychladnout. Na pánvi rozehřejeme olej a prudce na něm opečeme maso. Tuk zčásti slijeme a přidáme zeleninu, kterou prohřejeme a zalijeme zálivkou z vína, škrobu, cukru, glutasolu, vývaru a soli. Pokrm podusíme a podáváme s jasmínovou rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jana.remkova.7 |21. února 2013
Krásná fotka, ale neodpovídá receptu, kde je napsáno, že bůček nakrájíme na kostičky. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!