Krůtí stehna na česneku s červeným vínem
60
0
1
Ze všeho nejdříve si svíčkové řezy zlehka naklepeme, osolíme, opepříme a zakapeme trochou oleje. Dáme do ledničky a necháme 3-4 hodiny odležet. Pak si rozehřejeme máslo, osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme pokrájená játra a opečeme. Podle chuti osolíme a dáme kmín. Odleželé řezy zprudka opečeme z obou stran na oleji a zvolna dohotovíme. Poté si rozšleháme vejce, které osolíme a na zbylém oleji uděláme tenké omelety. Do spodu zapékací mísi dáme svíčkové řezy, na ně omelety, pak drůbeží játra a navrch poklademe plátky uzeného sýra. Ve finále ozdobíme proužky červené kapie a vložíme do předem vyhřáté trouby. Zapečené svíčkové řezy s drůbežími játry podáváme s opečenými bramborami