Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Zelí na smetaně

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bílé hlávkové zelí nakrájíme na úzké nudličky, které dáme do hrnce, podlijeme vodou a osolíme. Zelí krátce podusíme bez pokličky a poté scedíme. Necháme v cedníku okapat. V jiném hrnci rozehřejeme máslo, vložíme podušené zelí, opepříme a podlijeme smetanou. Podle chuti ještě osolíme. Dále pozvolna dusíme do zhoustnutí, dokud se smetana nezmění na omáčku. Zelí na smetaně podáváme ke smažené cuketě či různým druhům masa.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jan |21. března 2013
Musím vyzkoušet, díky. :-) Odpovědět
david.kruml.1 |6. ledna 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!