Staňte se našimi fanoušky na:

Recept Živáňská pečeně

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ze všeho nejdříve si maso nakrájíme na plátky, které naklepeme, osolíme a okořeníme. Potom si jej vložíme do mísy, zalijeme olejem a necháme 4-6 hodin odležet v ledničce. Vezmeme si jehly na špízy a střídavě napichujeme odležené maso, slaninu, játra, cibuli a papriky. Rozehřejeme si gril a špízy rozložíme na rošt. Podle potřeby obracíme a potíráme zbylým olejem. Živaňská pečeně se podává s libovolným čerstvým pečivem a sterilovanou zeleninou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petr.helman.5|1. února 2013
Živáňská nikdy nezklame Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!