KUŘECÍ PRSA NA MEDU 4 porce kuřecích prsíček, 250ml mléka, 3 lžíce medu, 1 lžička solamylu, 1 lžička sójové omáčky, sůl, olej Med smícháme s mlékem, sójovou omáčkou a solamylem. Maso necháme v marinádě odležet 24 hodin. Pak maso osolíme a opečeme v rozpáleném oleji. Hotové maso před podáváním nakrájíme. KUŘECÍ ŘÍZEK NA ŽAMPIONECH 4 kuřecí prsíčka, 200g žampionů, 150g nivy, sůl, grilovací koření, olej Kuřecí plátky rozklepeme, osolíme, posypeme grilovacím kořením a orestujeme z jedné strany na horkém oleji. Pak otočíme, obložíme žampiony, navrch položíme plátek nivy a dopečeme. KUŘECÍ PRSÍČKA S OVOCEM 4 porce kuřecích prsíček, 2 jablka, 1 pomeranč, 1 lžíce strouh.křenu, olej, petrželka, pepř, sůl Maso pokrájíme na kostky, osolíme, opepříme a orestujeme na oleji. Přidáme tenké plátky oloupaných jablek a zakapeme pomerančovou šťávou. Znova orestujeme, posypeme křenem a petrželkou.