Staňte se našimi fanoušky na:

Recepty s točeňákem

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

ZELENINOVÁ PÁNEV 1 balíček mražené mochovské zeleniny, 1 balíček mražené čínské zeleninové směsi s houbami, 1 velká cibule, olej, 2 telecí párky, 100g špekáčkového točeňáku, masox, pepř, sůl Na oleji orestujeme cibuli, přidáme zeleninu, mírně podlijeme rozpuštěným masoxem a dusíme. K měkké zelenině přidáme pokrájenou uzeninu a podle chuti osolíme a opepříme, prohřejeme. ZELENINOVÉ RAŽNIČI S TOČEŇÁKEM 300g točeného salámu, 2 cibule, 3 papriky, 4 rajčata, 4 brambory, tuk, sůl, grilovací koření Salám nakrájíme na silnější kolečka, na olejem potřenou špejli napichujeme střídavě s plátky brambor a zeleniny. Osolíme, posypeme směsí koření a zabalíme do tukem potřeného alobalu, pečeme ve vyhřáté troubě. NADÍVANÉ TOČEŇÁKY 750g točeného salámu, 150g sýru Sedlčanský Modřenín (nebo Vltavín), 150g čedaru, 150g angliské slaniny, 2 cibule, kečup, hořčice Salám nakrájíme na dílky asi 10-15 cm dlouhé, do každého uděláme několik zářezů. Sýry, slaninu a cibuli nakrájíme na plátky a všechno střídavě vkládáme do zářezů. Salámky zabalíme do alobalu a upečeme v troubě nebo na grilu. Hotové pokapeme kečupem a hořčicí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

hanik29|23. dubna 2015
dobré rychlovky Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!