Vyberte si z desetitisíců ověřených receptů na rychlé večeře, slavnostní obědy, příkrmy pro nejmenší i babiččino tradiční cukroví. Procházejte celou databázi, zkuste předdefinované filtry nebo jednoduše použijte vyhledávání.
Italská kuchyně se ve světě proslavila zejména těstovinami, rizoty a samozřejmě pizzou. Italské omáčky na těstoviny jsou většinou na rajčatovém základu (bolognese, arabbiata), nebo staví na smetaně a sýru. Samostatnou kapitolou jsou pak špagety aglio olio nebo carbonara, kde si vystačíte jen s pár základními ingrediencemi a lahůdka je na světě.
V Čechách patří k velmi oblíbeným jídlům také italské houbové rizoto (risotto ai funghi). No a čím jiným zakončit večeři v italském duchu, než typickými dezerty. Vyzkoušíte nejlepší tiramisu recept, nebo to vyhraje smetanová panna cotta s ovocem?