Staňte se našimi fanoušky na:
Tradiční recepty - Ryby a mořské plody

Vyberte si z desetitisíců ověřených receptů na rychlé večeře, slavnostní obědy, příkrmy pro nejmenší i babiččino tradiční cukroví. Procházejte celou databázi, zkuste předdefinované filtry nebo jednoduše použijte vyhledávání.

Recepty z ryb a mořských plodů

Ryby jsou pro svou rychlou přípravu výbornou volbou, když nezbývá na vaření příliš času. Kromě tradičního rybího filé z tresky se v našich kuchyních zabydlel i losos nebo tuňák. Obě ryby se dají konzumovat i syrové a jsou častou přísadou japonského sushi.

Rybí maso skvěle poslouží do těstovin či salátů, jako základ pro českou rybí polévku nebo třeba francouzskou bujabézu. Konzervované sardiniky nebo tuňák vás zachrání a vykouzlíte z nich bleskové pomazánky. Chybí vám inspirace a váháte, jak připravit rybí maso nebo mořské plody? Vyzkoušejte některý z našich ověřených receptů.