Uděláme si krém. 500 g smetanového sýra ušleháme se 70 g moučkového cukru, 2 vejci, 1 lžičkou vanilkového extraktu a vanilkovým cukrem. Připravíme těsto. Změklé celé máslo ušleháme s 200 g krupicového cukru a vanilkovým cukrem, postupně přidáme lžičku vanilkového extraktu, 2 lžíce kakaa, půl lžičky soli, lžíci potravinářského barviva a 2 lžíce jablečného octa (v tomto pořadí). V jiné míse rozšleháme 4 vejce do pěny a přilijeme do těsta a nakonec vmícháme 250 g hladké mouky se 2 lžičkami jedlé sody. Pokud je těsto příliš husté, naředíme ho dle potřeby podmáslím. Odebereme 1/2 hrnku těsta a zbytek vlijeme na plech vymazaný tukem a vysypaný hrubou moukou a rovnoměrně rozetřeme. Pak opatrně potřeme sýrovou směsí po celé ploše těsta. Zbylé těsto z hrnku nerovnoměrně rozetřeme po povrchu. Můžeme přejíždět po těstě hroty vidličky a tím se nám těsto jemně promíchá. Dáme do trouby předehřáté na 180°C a pečeme 25 - 30 minut.