Staňte se našimi fanoušky na:

Ředkvičková omáčka

Autor receptu: klara4 (252 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

zeleninový bujon uvaříme v 1,5 sklenici horké vody. Ředkvičky umyjeme a nastrouháme na struhadle. Přidáme jíšku za trvalého míchání. Vaříme cca 10 minut. Ke konci vaření přidáme smetanu a vaříme, dokud se vše nespojí a omáčka nezíská vyhovující konzistenci. Odstavíme omáčku z ohně. Přidáme umyté a nastrouhané ředkvičky. Nastrouháme česnek a přidáme ho k omáčce. Hodí se k rybám.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Klaruska89 |20. června 2013
zkusím Odpovědět
Tea |26. února 2013
Zajímavý, určitě vyzkouším až budou domácí ředkvičky:-) Z těch to bude nejlepší. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!