Staňte se našimi fanoušky na:

RESTOVANÁ JÁTRA MAMKY EVY

Autor receptu: ivana.michalova.39 (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Játra nakrájíme na plátky které zprudka opečeme na oleji vždy vyndáme do jiné nádoby kde vrstvíme s cibulí na sebe(jatra,cibule,jára ,cibule...atd). Ze zbylého výpeku uděláme omáčku/sos : Přilijeme vodu ,ochutíme kořením ,kečupem a zahustíme kváskem(mouka+voda)-povaříme a nalijeme na proložená jatra a necháme zapařit syrovou cibuli do změknutí -pak podáváme . Příloha: chleba ,bram.kaše,hranolky ,,DOBRÉ CHUTNÁNÍ"

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petr.helman.5|18. března 2015
Zkusím může to být dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!