Žloutky smícháme s moučkovým cukrem 10 dkg do pěny. Přidáme mléko 250 ml, olej, kakao a hladkou mouku smíchanou s práškem do pečiva. Nakonec zlehka vmícháme tuhý sníh z bílku. Připravené těsto vlijeme na vymaštěný a předem vysypaný plech. Pečeme na 180 stupňů asi 20 minut. Upečený piškot necháme vychladnout. Z mléka, vanilkového cukru a mléka 500 ml uvaříme hustý puding, který necháme vychladnout. Máslo 15 dkg vyšleháme s moučkovým cukrem 10 dkg. Po částech ho zašleháváme do vychladlého pudingu. Krém rovnoměrně rozetřeme na piškot. Následně na krém poklademe keksy. Uzavřené kondenzované mléko uvaříme ve vodě asi 2 hodiny. Vyšleháme máslo do kterého postupně přidáváme vychladlé kondenzované mléko. Tento krém naneseme na keksy. Hotový koláč ozdobíme nastrouhanou čokoládou nebo polevou a dáme vychladit do lednice.