Staňte se našimi fanoušky na:

Řezy jako peříčko

Autor receptu: Jancal (26 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vyšleháme tuhý sníh z bílků, přišleháme žloutky, po troškách vmícháme směs z mouky a cukru. Na plech s pečícím papírem nalijeme těsto. Pečeme 10 minut při 180°C. Vychladlé těsto rozdělíme na 3 stejné pruhy. Odlijeme 2 lžíce šlehačky stranou a zbývající šlehačku ušleháme.Zakysanou smetanu smícháme se 3 lžícemi cukru moučka a spojíme se šlehačkou. Jeden pruh piškotu potřeme 1/3 krému, položíme 2. pruh, krém a 3. pruh. Povrch i boky potřeme zbylým krémem. Rozpustíme čokoládu s troškou šlehačky. Nalijeme na krém a vidličkou promícháme s krémem. Necháme uležet v ledničce alespoň 3 hodiny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |4. řijna 2014
ukládám Odpovědět
piskotka |9. září 2013
to může být unikátní, mnam Odpovědět
Peťa:-) |14. srpna 2013
chutně vypadající Odpovědět
vilemina |10. srpna 2013
Bude určitě chutný a to čokoládové mramorování vypadá dobře! Odpovědět
ladunka |9. srpna 2013
vyzkouším Odpovědět
daramacho |8. srpna 2013
dobré Odpovědět
Teniska|9. srpna 2013
vypadá lákavě, ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!