Vyšleháme 6 žloutků s 6 lžícemi teplé vody a 6 lžicemi cukru. Přisypeme 6 lžic hladké mouky s práškem do pečiva a 2 lžíce kakaa. Nakonec lehce vmícháme do tuha ušlehaný sníh ze 6 bílků. Rozetřeme ve slabé vrstvě na 2 menší plechy vyložené pečícím papírem a pečeme při 170°C cca 15 minut. Necháme vychladnout. Přísady na šlehačkový krém si rozdělíme na 2 části. Ušleháme 1 šlehačku, přidáme 2 lžíce tekutého medu a pomalu zašleháváme 1/2 sáčku želatiny za studena rozdělané dle návodu. Šlehačkovým krémem potřeme jeden upečený plát a necháme asi 30 min. v ledničce ztuhnout. Mezitím si připravíme polevu. Ve vodní lázni rozpustíme 300 g čokolády s 200 g másla. Nakonec přidáme 5 lžic oleje a rozmícháme dohladka. Když poleva trošku vychladne, naneseme menší část ve slabé vrstvě na šlehačkový krém a znovu dáme ztuhnout do ledničky. Stejně připravíme i druhou polovinu šlehačkového krému a naneseme na mírně ztuhlou čokoládovou polevu. Přikryjeme druhým plátem a polijeme zbylou čokoládovou polevou. Necháme ztuhnout a do druhého dne rozležet.