Vejce vyšlehejte s cukrem a vodou. Pak střídavě vmíchejte směs prosáté polohrubé i hladké mouky s práškem do pečiva a olej. Těsto nalijte na vysypaný a vymazaný plech s vyšším okrajem a vložte do předem vyhřáté trouby. Pečte 20 až 25 minut při 180 stupních dorůžova. Piškoty umelte a smíchejte je s marmeládou, rumem a mlékem (množství mléka záleží na hustotě marmelády). Vzniklou náplň rozetřete na vychladlý korpus. Kokos zalijte studeným mlékem, přidejte cukr a za stálého míchání asi 3 minuty povařte. Odstavte, přidejte máslo a míchejte, dokud se nerozpustí. Kokosovou hmotu naneste na piškot. Čokoládu vložte do mikrotenového sáčku a rozpusťte ji v horké vodě. Ustřihněte růžek a nastříkejte na povrch. Dezert nechte rozležet a nakrájejte nožem, který předtím namočíte v horké vodě, aby se čokoládová mřížka nerozlámala.