Staňte se našimi fanoušky na:

Řezy Lambada

Autor receptu: david.cz (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na piškotové těsto vyšleháme pomocí el. ručního šlehače při nejvyšší rychlosti asi 1 min. vejce s vodou do pěny. Za stálého šlehání přisypeme cukr i vanilinový cukr a šleháme ještě cca 2 minuty. Smícháme mouku se Solamylem a kypřícím práškem. Směs pomalu přisypáváme do vaječné pěny. Šleháme na nejnižší rychlosti. Těsto natřeme na vymazaný a hrubou moukou vysypaný pečící plech (38×28 cm), vložíme do předehřáté el. trouby a pečeme asi 10 minut při 200 – 220 stupních (s předehřátím). Ještě horký piškot polijeme pomerančovou šťávou a necháme na plechu vychladnout. Na pomerančový krém uvaříme z pudingového prášku, cukru a pomerančové šťávy puding dle návodu na obalu pudingu. Ještě teplý natřeme na piškotový korpus a necháme vychladnout. Šlehačku ušleháme a ozdobíme řezy, na hrubo nastrouháme čokoládu a posypeme šlehačku. Na řez můžeme jako ozdobu položit polovinu plátku pomeranče.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Teris19 |7. července 2013
mňam Odpovědět
J |2. června 2013
vyzkousim Odpovědět
simm |6. května 2013
Vypadá to zajímavě. Možná vyzkouším. :) Odpovědět
Peťule.m |21. března 2013
krásné :) Odpovědět
ohen |8. února 2013
to zkusím Odpovědět
trnecek |19. ledna 2013
vyzkouším díky Odpovědět
Georgina |4. ledna 2013
sbíhá se mi na ně chuť Odpovědět
Uzzi1 |4. ledna 2013
vypadají krásně Odpovědět
Mlsanda|13. června 2013
nádhera Odpovědět
janka.porubanova|25. března 2013
robime doma Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!