Těsto: Vejce dáme do mísy, přidáme cukr a šleháme asi 5 minut. Přilijeme mléko, olej, prošleháme a po částech zašleháme mouku smíchanou s práškem do pečiva. Nalijeme na plech s pečícím papírem a v předehřáté troubě upečeme dočervena. Necháme vychladnout a opatrně stáhneme papír. Vychladlé potřeme tence krémem a plát rozřežeme na pásky, podle toho jak je chceme mít široké. Krém dáme do zdobícího pytlíku a uděláme na každý pásek kolem dokola rantlík. Takto připravené pásy dáme do chladničky ztuhnout. Pak nalijeme do "okének" připravenou jahodovou směs a necháme v lednici ztuhnout a nakrájíme. Krém: 350 ml mléka uvedeme do varu, ve zbylém mléce rozmícháme puding, vlijeme do vařícího mléka a za stálého míchání uvaříme hustou kaši a necháme vychladit. Máslo rozšleháme a po částech zašleháme vychladlý puding. Podle chuti zašleháme cukr a aróma. Máslo i puding by měly mít stejnou pokojovou teplotu, aby se krém nesrazil. Jahodové želé: Do kastrolku dáme vodu, vsypeme želatinu a za stálého míchání ohřejeme k bodu varu a až se želatina rozpustí. Nesmí vařit! Vlijeme do rozmixovaných jahod, podle chuti přidáme cukr, promícháme a polévkovou lžící opatrně naléváme do "okének". Plech na korpus jsem měla 27 x 37 cm, na klasickém plechu bude těsto tenší.