Nejprve uvaříme celou plechovku Salka tak jak je zavřená, buď v hrnci 2 hodiny nebo v papiňáku 1 hodinu. Necháme vychladit, já ho vařím den předem. Na piškot vyšleháme celá vejce s cukrem krupicí a vanilkovým cukrem, když se objeví bubliny přidáme vařící vodu a ještě šleháme, nakonec přidáme mouku, olej, prášek do pečiva. A opět pořádně vyšleháme. Upečeme na vymazaném a vysypaném plechu. Změklé máslo vyšleháme s karamelem, který se nám vařením vytvořil ze Salka. Tento krém namažeme na vychladlý piškot. Na krém poskládáme bebe sušenky, které můžeme zakápnout rumem smíchaným s vodou. Dáme do ledničky, aby krém ztuhl, lépe se pak polévá čokoládou. Ledové kaštany rozpustíme v trošce stoprocentního tuku a nalijeme na bebe sušenky. Řezy je potřeba nechat na chladném a vlhkém místě, aby se sušenky "napily" a řezy se daly dobře krájet. PS: Nemějte obavu, že budou řezy příliš sladké, tím, že je v piškotu jen 10 dkg cukru, krásně se chuť vyrovná.