Celá vejce vyšleháme s cukrem, přidáme olej a střídavě zašleháme mouku s práškem do pečiva a mléko. Těsto nalijeme do formy 30x40 cm vymazané tukem a vysypané hrubou moukou. Vložíme do předehřáté trouby na 180°C a pečeme asi 25 - 30 minut (dle trouby). Upečený a prochladlý piškot prokrojíme na polovinu. Kompotované broskve necháme okapat na sítu a poté nakrájíme na plátky. Tvaroh trochu rozšleháme s 2 lžícemi cukru. Ve 200 ml šťávy z kompotu uvaříme želé se 2 lžícemi cukru. Horké želé ihned krátce zašleháme do tvarohu. Na spodní díl piškotu natřeme polovinu tvarohu, poklademe nakrájenými broskvemi a naneseme zbývající tvaroh. Vše zakryjeme horní částí piškotu, pocukrujeme a necháme nejméně 2 hodiny v chladu uležet.