Celá vejce vyšleháme s cukrem (200 ml) do pěny a postupně zašleháváme ostatní suroviny - olej a střídavě mléko a mouku promíchanou s prosátým kypřícím práškem. Těsto vylijeme na plech vyložený pečícím papírem a povrch urovnáme. Plech vložíme do vyhřáté trouby na 200°C a pečeme asi 15 minut. Uvaříme želé - 250 ml šťávy z kompotů promícháme s cukrem (2 lžíce) a želém a povaříme 1 minutu. Mléko, pudinkový prášek a tvarohy rozšleháme a nakonec zašleháme uvařené vlažné želé. Z upečeného studeného plátu odstraníme papír a nakrájíme na 3 stejné pruhy, prostřední použijeme na povrch. Spodní díl potřeme náplní, poklademe mandarinkami a opět trochu potřeme. Přiklopíme dalším pruhem těsta, opět potřeme náplní, poklademe zbývajícími mandarinkami a potřeme zbytkem náplně. Na povrch položíme zbývající pruh a nepatrně stlačíme. Přečnívající náplň nožem rozetřeme po celém obvodu. Před krájením necháme asi 2 hodiny odležet a můžeme i pocukrovat.