Vejce, 2 žloutky, vodu a 1 lžičku cukru vyšleháme do pěny. Ze 2 bílků ušleháme tuhý sníh, který dáme na žloutkový krém. Vše zasypeme u moučkou, práškem do pečiva a lehce zamícháme. Polovinu plechu vyložíme papírem na pečení. Jeho otevřený konec přeložíme směrem nahoru, na papír nalijeme těsto a rozetřeme tak, aby bylo hladké. Pečeme na 200 °C asi 12 - 15 minut. Těsto vyklopíme na utěrku, stáhneme papír a těsto dáme vychladit. Želatinu necháme 10 minut bobtnat ve studené vodě. Zbylé žloutky vyšleháme do pěny se zbytkem cukru. Přidáme víno a hroznovou šťávu. Želatinu ohříváme, až se rozpustí a vmícháme ji do krému. Když začne želírovat, ze 2bílků vyšleháme tuhý sníh a vmícháme ho do želatiny. Hotový krém natřeme na těsto a vychladíme. Zdobíme kuličkami vína a lístkem meduňky.