Frgály jak z farmářských trhů
30
10
18
Žloutky ušleháme s horkou vodou, krupicovým cukrem, vanilkovým cukrem a postupně přidáváme mouku s práškem do pečiva. Nakonec opatrně vmícháme do tuha vyšlehaný sníh z bílků. Těsto rozetřeme na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme v troubě vyhřáté na 170°C asi 20 minut. Náplň: Máslo utřeme s moučkovým cukrem. Ze 2 balíčků vanilkového pudinku a půl litru mléka uvaříme pudink. Necháme vychladnout a zašleháme do něj utřené máslo s cukrem a nakonec vaječný likér. Krémem potřeme vychladlé těsto. Sušenky krátce namočíme do rumu zředěného s vodou. Poklademe je jednu vedle druhé na krém, potřeme rozehřátou čokoládovou polevou a vložíme na pár hodin do ledničky ztuhnout.