Řezy ze svíčkové odblaníme, jemně naklepeme, opepříme, potřeme olejem a necháme chvilku odležel. Drůbeží játra odblaníme, nakrájíme na plátky, osmahneme na másle, zalijeme kečupem a vínem, přidáme usekanou petrželkou a podusíme; podle potřeby podlijeme malým množstvím vody. Nakonec je osolíme. Řezy ze svíčkové osušíme, urovnáme do původního tvaru, potřeme olejem, vložíme do rozehřátého grilu na rošt potřený olejem a grilujeme 3-4 minuty, pak je obrátíme, potřeme olejem a grilujeme stejnou dobu. V kontaktním grilu pečeme řezy při vysokém záhřevu 1 1/2 minuty. Měkké řezy osolíme, na talířích poklademe játrovou směsí a obložíme různou zeleninou. Vhodná příloha jsou smažené bramborové hranolky nebo rýže.