Staňte se našimi fanoušky na:

Řezy ze svíčkové v žampionové směsi (pro 6 osob)

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z odblaněné svíčkové nakrájíme dvanáct řezů, jemně je naklepeme, osolíme, opepříme a postupně opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji. Olej z pánve slijeme,na pánev nalijeme trochu vývaru a připečenou šťávu vyvaříme. Na másle zpěníme cibuli pokrájenou na kolečka,přidáme žampiony pokrájené na plátky,šťávu z pánvičky a podusíme je pod pokličkou. Doplníme je kečupem a okurkami pokrájenými na nudličky a krátce podusíme. Směs zjemníme smetanou a prohřejeme, pak nalijeme na maso. Podáváme s dušenou rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Anna1960 |15. května 2013
dobrota Odpovědět
Ivulinda(Ivka) |13. ledna 2013
Moc hezký postup, celý recept, nevím, jak se zde dávají bodíky +1 Odpovědět
ladunka |13. ledna 2013
ukládám a vyzkouším mňam Odpovědět
iva.hlouskova |13. ledna 2013
určitě vyzkouším Odpovědět
betka |12. ledna 2013
to by nám chutnalo Odpovědět
jana.remkova.7 |12. ledna 2013
No, nádhera. Jen si to musím nějak upravit pro 2 lidi:-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!