Staňte se našimi fanoušky na:

Riccotové knedlíčky v tomatovo-fazolové omáčce

Autor receptu: Domingezka (12 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Smícháme špenát, riccotu, vejce, nastrouhaný parmazán, mouku, sůl a pepř. Z těsta tvoříme noky a skládáme na pomoučený vál. V pánvi na lžíci olivového oleje lehce opečeme rozmáčklé stroužky česneku. Přidáme rajčata, vývar a cukr. Vaříme 20 minut. Přidáme fazole (slité) a vaříme dalších 5 minut. Do omáčky přidáme noky (ještě je trochu pomoučete, ať nelepí), přiklopíme a vaříme 8 minut. Při servírování můžeme ještě posypat parmazánem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!