Staňte se našimi fanoušky na:

Ricottové lívance s pomerančem

Autor receptu: Michi (18 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
22× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Prosypte mouku s kypřicím práškem a v míse ji promíchejte s krupicovým cukrem. Přidejte ricottu, mléko, pomerančovou kůru, rozinky a žloutky a promíchejte. Z bílků ušlehejte pevný sníh a opatrně ho zapravte do těsta. Potřete máslem rozehřátou nepřilnavou pánev a opékejte na něm lívanečky (stačit by měly asi 2 lžíce těsta na 1 lívanec) 2–3 minuty po každé straně. Před podáváním pocukrujte a doplňte dílky pomeranče.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Diana|11. května 2013
Zajímavé... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!