Mandle orestujeme, na plátky nakrájenou mrkev dáme do vroucí osolené vody a cca 12 minut povaříme, rozčtvrcenou kapustu nakrájíme na proužky. Na kostičky krájenou cibuli osmažíme na 1 lžíci oleje, přidáme kapustu a také opečeme. Přilijeme zeleninový vývar a dusíme 12-15 minut. Ve zbylém oleji opečeme krůtí řízky (asi 3 minuty z každé strany), osolíme a opepříme. Sýr nastrouháme nahrubo, ohřejeme 1/8 l vody, nasypeme instantní směs a dobře rozmícháme. Krátce povaříme a do omáčky postupně dáváme vločky másla a nakonec přidáme strouhaný sýr a pomerančovou šťávu. Zeleninu a maso rozložíme do zapékací mísy, přelijeme omáčkou a posypeme mandlemi. Zapékáme 12-15 minut při vyšší teplotě. Tip: můžeme přizdobit petrželkou a plátky pomeranče.