Staňte se našimi fanoušky na:

Řízečky z celeru

Autor receptu: Klára.H (3 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Celer si oloupeme a omyjeme. Nakrájíme na plátky cca 0,5 cm. Celer dáme vařit do osolené vody společně se dvěma plátky citronu a hřebíčkem. Vaříme tak 4 - 6 minut. Celer vyndáme, necháme vychladnout a osušíme ubrouskem. Obalujeme klasicky jako řízek v trojobalu a smažíme na rozpáleném oleji. Můžeme podávat s bramborami, bramborovou kaší nebo zeleninovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Sofii |22. srpna 2013
Stejná je nejen fotka, ale i recept a dokonce třikrát! Odpovědět
Januse |22. srpna 2013
chtělo by to jinou fotku, Odpovědět
tepito |22. srpna 2013
stejná fotka u několika receptů... Odpovědět
milmach |22. srpna 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!