Staňte se našimi fanoušky na:

Řizek podle HaBo

Autor receptu: HaBo (37 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kuřecí stehna vykostíme. Plátek masa mírně tenderizérem posekáme,aby jsme porušili vlákna. Maso osolíme. A obalíme v trojobalu. Já osobně do vajíčka nedávám na nastavení mléko, ale přidám malinko medu. Řizky jsou pak mnohem křehčí. Podotýkám! Stehno nezbavujeme kůže-řízek je mnohem chutnější. Kůže se smažením úplně vytratí a plátek drží nádherně pohromadě. Smažím řízky velmi prudce a rychle. Poté je stavím nastojato do pekáčku a prokládám máslem. Dám do trouby tak na hodinu odpočívat, aby došly a byly měkounké.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

mokilko|30. května 2013
mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!