Staňte se našimi fanoušky na:

Řízek s vejcem - dia 4,3 S

Autor receptu: Rena.KI (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Řízek na okraji několikrát nařízneme, lehce naklepeme, na jedné straně poprášíme moukou a v pánvi na rozpáleném másle nejdřív po obou stranách opečeme, pak podlijeme trochou vývaru nebo vody a dusíme doměkka. Měkký řízek přendáme na nahřátý talíř, obložíme volským okem (nebo umíchaným osoleným vejcem - asi 50g), posypeme pažitkou a přelijeme šťávou z dušeného řízku. Vhodná příloha jsou vařené brambory, bramborová kaše a zeleninový salát. 1 porce = 1232 kJ - T 17,3 - S 4,3

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alma |27. července 2014
uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!