Staňte se našimi fanoušky na:

Řízek z bůčku

Autor receptu: planeta (121 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
20× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bůček rozemeleme, žemli nakrájíme na kostičky, mlékem zvlhčíme, vymačkáme a přidáme k masu se strouhaným sýrem (50 g ) a vejcem. Osolíme, opepříme, prohněteme a necháme v chladu 1/2 hodiny, potom z této hmoty tvoříme řízky, obalíme v mouce, namáčíme ve vejci a nakonec ve strouhance. Smažíme do červena. Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sojka30 |29. prosince 2012
namka Odpovědět
planeta |28. prosince 2012
krásné foto ale není moje, foto dodím Odpovědět
Georgina |27. prosince 2012
Zkusím:) Odpovědět
mirisek|18. srpna 2015
Mnam Odpovědět
MAFIRA|22. dubna 2013
bude jistě dobrý Odpovědět
jarynber|12. března 2013
vypadá to zajímavě Odpovědět
jirikvolf|9. února 2013
zkusím :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!