Maso nakrájíme na plátky, rychleji je hotová plec. Já tentokrát dělala z krkovice a maso nebylo tak měkké. Plátky osolíme, opepříme a potřeme rozetřeným česnekem. Stačí z jedné strany a jen trochu. Obalíme ve strouhance a potom ve vajíčku, které trochu osolím a přidám trošku mléka. Mezitím si rozpálím olej na pánvi a opeču maso z každé strany, až bude mít zlatavou barvu. Mezitím si pokrájím cibuli, kterou pokladu dno pekáčku. Maso naskládám a podleju trochou vody nebo vývaru. Na maso ještě přidávám plátky anglické slaniny. Teď jsem na ní zapomněla. Když je maso téměř hotové, přidám do sosu trochu sádla nebo másla. V průběhu pečení ještě maso polévám sosem z pekáčku, jinak by se maso připalovalo. Dobrou chuť.