Staňte se našimi fanoušky na:

Rizoto karibik

Autor receptu: Malcher (30 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

V hluboké pánvi nebo rendlíku rozehřejeme máslo. Přidáme cibuli a česnek a opékáme je na mírném ohni za občasného zamíchání 5 minut doměkka. Vmícháme mrkev, hrách gunga, skořici, tymián, zeleninový vývar, kokosový krém, chilli papričku, sůl a pepř a za stálého míchání přivedeme k varu. Přidáme rýži, zamícháme, zmírníme oheň, pánev přikryjeme pokličkou a pokrm zvolna vaříme 15 minut, až se všechna tekutina vstřebá a rýže změkne. Odstraníme snítku tymiánu a skořici a rýži načechráme vidličkou. Pokrm rozdělíme do misek a ihned podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!