Staňte se našimi fanoušky na:

Rízoto s drůbežím masem

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na oleji osmahneme nadrobno sekanou cibuli. Přidáme přebranou, spařenou a okapanou rýži, lehce ji osmahneme, promícháme a zalijeme asi litrem vody. Osolíme ji, přikryjeme a zvolna dusíme do měkka. Pokrájené drůbeží maso vložíme na kastrol s rozehřátým máslem, osmahneme a přidáme okapaný hrášek. Měkkou rýži smícháme s podušeným masem, přidáme protlak nebo kečup a lehce promícháme. Rozdělíme na talíře a posypeme strouhaným sýrem. Podáváme se zeleninovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!