Staňte se našimi fanoušky na:

Rizoto s hráškem a chorizem

Autor receptu: PetaDomca (283 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Olejte rozpalte ve středně velké pánvi, přidejte slaninu, šalotku, česnek a chorizo a na středním plameni opékejte asi 8 minut, aby se pořádně rozvinula vůně. Vmíchejte rýži, přilijte tolik bujonu, aby byla rýže akorát ponořená, nechte jej asborbovat, přilijte další dávku a opakujte, dokud není rýže měkká. Těsně před konce přisypte hrášek a po pár minutách podávejte

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Linda |10. května 2013
ukládám Odpovědět
zajdixs |9. května 2013
dobrota Odpovědět
lucie.s.kopecka |7. května 2013
uloženo Odpovědět
water |6. května 2013
super Odpovědět
slavuska |6. května 2013
mnam. chorizo je taková klobáa, nebo salám, prostě uzenina :) Odpovědět
libka.nemcova |4. května 2013
co je to chorizo? Odpovědět
Katty148 |4. května 2013
Ukládám, Mňam :)) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!