Staňte se našimi fanoušky na:

Rizoto s hříbky

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Šalotku nakrájíme najemno. 2) Houby nakrájíme dle chuti. 3) Dvě lžíce olivového oleje smícháme se lžící másla a na této směsi necháme zpěnit šalotku. 4) Přidáme rýži, promícháme, aby se obalila a zalijeme vínem. 5) Po odpaření vína postupně přiléváme vývar. Osolíme. 6) Hříbky osmahneme na oleji a přidáme je k rýži. 7) Vaříme doměkka. 8) Podáváme posypané strouhaným parmazánem a petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |3. března 2016
super Odpovědět
sonizna |8. června 2015
Rizota po italsku mám ráda Odpovědět
objev |1. června 2015
Na přípravu snadné, chuťově super. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!