Staňte se našimi fanoušky na:

Rizoto s tuňákem

Autor receptu: Klucik31 (8 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
28× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zelenina může být i mražená. Na pánvi rozehřejeme olej (jedno jaký) a vhodíme nadrobno pokrájenou veškerou zeleninu a orestujeme, poté přidáme trochu vody a podusíme do měkka. Dáme vařit rýži. Až je rýže hotová, tak ji postupně po sáčcích vysypeme do většího kastrolu a přidáme jednu plechovku tuňáka a půl zeleniny a tak dál smícháme vše dohromady a rizoto je hotové. Tuňáky můžete vyklopit i s olejem, rizoto není potom suché. Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Vlasta78 |8. května 2013
zajímavé Odpovědět
gwendy |8. května 2013
přidávám do oblíbených Odpovědět
najkuchtickalenka |8. května 2013
ukladam :)) Odpovědět
nikita066 |8. května 2013
to může být do brota Odpovědět
najkuchtickalenka |7. května 2013
ukladam :)) Odpovědět
pantik|27. řijna 2014
Taky vyzkouším. Odpovědět
lucia.judakova|15. května 2013
skúsim Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!