Staňte se našimi fanoušky na:

Rizoto z hovězího masa

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Drobně nakrájenou mrkev a celer zpěníme na oleji, přidáme maso a podusíme. Zalijeme vínem, opepříme a dusíme doměkka.Rýži propláchneme, zalijeme vývarem (dva hrnky vody na jeden hrnek rýže). Rýži pokapeme olejem, několik minut povaříme. Zakrytou dusíme v troubě. Měkkou rýži promícháme se zeleninou a masem. Porce posypeme strouhaným sýrem. Podáváme se sterilovanou okurkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!