Staňte se našimi fanoušky na:

Rohlíková pizza

Autor receptu: Bobina (87 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rohlíky nakrájíme na kostičky, smícháme mléko, vejce, sůl a trochu pepře a nalejeme na rohlíky a promícháme. Já promíchávala ručně, aby se rohlíky nacucaly do mléka a vytvořilo se těsto jako hustší nádivka. Pokud je to dost řídké, přisypeme trochu strouhanky. Koláčovou formu jsem vyložila pečícím papírem a těsto jsem rozprostřela ručně pěkně do formy. Dáme do trouby na 10 minut. Když formu vyndáme, těsto by mělo být pevné, poznáme to, když prstem zkusíme, ale těch 10 minut na zapečení stačí. Po vytažení z trouby potřeme pizzu kečupem smíchaným s kapkou oleje, stroužkem česneku a bylinkami, co máte rádi, já dala bazalku. Kečup jsem i přisladila lžičkou cukru, aby nebyl tak trpký. A na vrch dáme všechno, co máte rádi. Salámy co najdeme v lednici, já dala i kousky hermelínu, červenou kapii, zelenou cibulku, plátkový sýr, prostě co doma máte nebo si koupíte Pečeme dalších 15-20 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jrutar|5. června 2013
jezis marja! Lidi varte, nepatlejte..tohle je vrchol upnej, vetsi humus jsem asi jeste nevidel.. Pizza z rohliku tvl.. Pizza je slunce italsky kuchyne, tohle je odpadni sifon cesky zavodky. FUJ! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!