Staňte se našimi fanoušky na:

Rohlíkový nákyp s pangasem

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rozmrazenou rybu osušíme, nakrájíme na kostky a dobře osolíme. Rohlíky nakrájíme na kostky, zelenou petrželku nasekáme a sýr nastrouháme na slzičkovém struhadle - 2 plátky sýra si necháme na později. V míse promícháme rohlíky, sýr, rybu a petrželku. Do silikonové chlebíčkové formy dáme lžíci oleje, po celé ploše formy ho rozetřeme a zbytek ponecháme ve formě. Do vytřené formy dáme rohlíkovou směs a povrch trochu urovnáme. Vejce rozšleháme s mlékem, solí, pepřem a škrobem. Rozšlehanou směs lžící rovnoměrně rozlijeme po celém povrchu, dbáme na to, abychom všechny kousky rohlíků měli pokapané. Necháme chvilku odpočinout, asi tak 5 minut, aby se vše vsáklo do rohlíků. Nakonec na povrch položíme odložené 2 plátky sýra. Formu vložíme do předehřáté trouby na 160°C a pečeme asi 30 minut. Poté teplotu zvýšíme na 200°C a dopečeme do zlatova. Upečené necháme ve formě chvilku zchladnout, poté nákyp vyklopíme z formy a nakrájíme. Podáváme s čerstvou zeleninou, nebo zeleninovými saláty. 2 porce

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

yuzum |23. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
JakuJi |28. září 2013
vypadá dobře Odpovědět
milmach |21. září 2013
dobrota Odpovědět
IVETULIATKO |18. září 2013
jojo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!