Frgály jak z farmářských trhů
30
10
18
Žloutky vyšlehat se 70g cukru do pěny. Z bílků a dalších 70g cukru ušlehat pevný sníh. Obě hmoty v míse opatrně propojit, vmíchat pomalu mouku promíchanou s práškem do pečiva a vypradujte hladké těsto. Těsto rozetřít na plech s pečícím papírem a péct 15 minut na 180°C. Upečený korpus překlopit na utěrku poprášenou hladkou moukou a nechat vychladnout, pak z něj opatrně stáhnout pečící papír. Kuličky hroznového vína rozpůlit a (pokud je třeba) zbavit peciček. Ze smetany, ztužovačů a cukru připravit hustou šlehačku. Vychladlý korpus potřít šlehačkou, poklást vínem a pomocí utěrky svinout do rolády. Roládu pevně zabalit do alobalu a uložit do chladna. Hotové nakonec pocukrovat.