KORPUS: 5 vajec, 120g cukru krupice, 120g polohrubé mouky, hl.mouka na poprášení korpusu NÁPLŇ: 300ml mléka, 100g cukru krupice, 150g mletého máku, 100g rybízové zavařeniny POLEVA: 130g moučkového cukru, 3 lžíce citronové šťávy, 3 lžíce horké vody Žloutky vyšleháme s polovinou cukru do pěny, z bílků a zbylého cukru připravíme tuhý sníh. Obě hmoty propojíme a zlehka vmícháme prosátou mouku. Těsto rozetřeme na plech vyložený pečícím papírem, vložíme do trouby a 20 minut pečeme při 180°. Upečený korpus sejmeme i s pečícím papírem z horkého plechu,poprášíme ho hladkou moukou a přikryjeme utěrkou. Do kastrůlku nalijeme mléko, přidáme cukr a mletý mák a směs asi 1 minutu povaříme. Pak ji odstavíme a vychladlou náplň dochutíme zavařeninou.¨ Zčásti vychladlý korpus pečlivě překlopíme na utěrku a opatrně z něj stáhneme pečící papír. Potřeme ho makovou náplní a svineme do rolády. Roládu pevně zabalíme do alobalu a uložíme do ledničky proležet. Z cukru,citronové šťávy a horké vody vymícháme hladkou polevu, tu ozdobně nastříkáme na roládu a necháme zatuhnout.