Frgály jak z farmářských trhů
30
10
18
V míse ušlehejte bílky do polotuha a postupně zašlehávejte krupicový cukr. Šlehejte, dokud nevznikne lesklý tuhý sníh. Pak postupně zapracujte do bílků předem rozšlehané žloutky, nakonec vmíchejte mouku a těsto rozetřete na plech s pečícím papírem. Pečte 10 minut na 180°C. Hotový piškot přendejte na vlhkou utěrku i s pečícím papírem, zatočte a nechte vychladnout. Mezitím si připravte krém: tvaroh, zakysanou smetanu a cukry (moučkový i vanilkový) ušlehejte a vmíchejte ušlehanou smetanu. Želatinu nechte rozpustit v mléce a vmíchejte ji do krému. Vychladlou roládu rozviňte a potřete krémem. Zarolujte ji a potřete i povrch. Nakonec posypte mandlovými lupínky a nechte několik hodin v chladu.