Staňte se našimi fanoušky na:

Roláda se šlehačkou a kousky jahod

Autor receptu: zimolka (250 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Z bílků ušleháme tuhý sníh, do kterého postupně zamícháme cukr, žloutky a mouku. Těsto rozetřeme na plech vyložený pečícím papírem a upečeme. Upečené těsto vyklopíme na utěrku pocukrovanou trochou moučkového cukru. Odstraníme pečící papír a těsto i s utěrkou svineme do rolády. Když těsto vychladne, tak ho potřeme jahodovou šlehačkou a opět svineme. Roládu necháme před podáváním asi dvě hodiny v chladničce ztuhnout. Jahodová šlehačka: Ušleháme smetanu společně se ztužovači a cukrem. Vmícháme na drobné kousky nakrájené jahody.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!