Králičí hřbet vykostíme. Postupujeme velmi opatrně, abychom tenkou vrstvu masa u páteře nepřeřízli. Vzniklý plát masa buď použijeme celý, nebo jej v nejtenší části překrojíme a uděláme 2 roládky, které naklepeme, osolíme, opepříme. V misce ušleháme žloutek s máslem. Přidáme špetku muškátového oříšku, osolíme, opepříme. Z bílku vyšleháme sníh. Housku nakrájíme na kostičky a zalijeme mlékem. Pak ji pořádně vymačkáme a přidáme k vaječné směsi. Promícháme, přidáme hrášek a na malé kostičky nakrájenou kapii, nakonec lehce vmícháme sníh. Plátky poklademe šunkou, směs natřeme na roládky, srolujeme a pořádně sepneme jehličkami, nebo párátky, popřípadě povážeme potravinářským motouzem. Roládky můžeme mírně posypat grilovacím kořením. Pak je ze všech stran zprudka opečeme na oleji a dáme do pekáčku. Zalijeme troškou vody, přiklopíme a pečeme cca 20 minut. Pak pekáček odklopíme a ještě asi 15 minut pečeme na barvu. Poznámka: Moje improvizace. Trošku se opičím po Evě Hubové, která dělala něco podobného, ale postupovala jsem jinak. Příloha je naprosto na každém z nás. Můžeme ze zbytku králičího masa, které nelze jinak použít uvařit omáčku, malinko podobnou svíčkové a dát si ji k těmto roládkám s knedlíkem.