Staňte se našimi fanoušky na:

Romská fašírka s uzeným masem a kyselým zelím

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Množství ingrediencí si určíme podle počtu strávníků. Nameleme si libový bůček. Do něj přidáme sůl, pepř, celé vejce, prolisovaný česnek majoránku a špetku grilovacího koření. Vše pořádně promícháme a necháme uležet. Mezitím si osmahneme cibuli, na ní podusíme zelí, přidáme uzený bůček nebo uzené koleno a dusíme do měkka. Z připravené masové směsi uděláme placky, na které položíme zelí a uzené maso a tvarujeme koule. Ty následně obalíme ve strouhance a pomalu smažíme na oleji. Jako příloha se doporučuje vařený brambor. TIP: Fašírku můžeme plnit např. zeleninou nebo vejcem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Maty |4. června 2014
1*** Odpovědět
david.kruml.1 |2. června 2014
tak tohle musím co nejdřív zkusit, musí to být úžasné Odpovědět
Sofii |11. května 2013
To bude výbornéééé :-) Odpovědět
Rentiér1946 |3. května 2013
Ano, na mleté maso dáme trochu zelí a kousek uzeného a uděláme koule. Myslel jsem, že jsem to napsal srozumitelně, ale asi ne, tak se omlouvám. Odpovědět
Sofii |3. května 2013
To se mi líbí! Odpovědět
Lucie10 |3. května 2013
ukládám Odpovědět
Lucie10 |3. května 2013
dobrota Odpovědět
Bobina |3. května 2013
skvělý recept Odpovědět
ingrid.bojtosova|11. května 2014
zmena a chutná Odpovědět
MAFIRA|3. května 2013
zajímavé-zelí a uzené zapracujeme do mletého bůčku? Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!