Staňte se našimi fanoušky na:

Rómské chleby

Autor receptu: Martin75 (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Příprava: Vepřový bůček vykostíme, nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, potřeme utřeným česnekem se solí a posypeme kmínem. Plátky rozložíme do pekáčku, podlijeme vodou a ve středně vyhřáté troubě upečeme doměkka. Krajíčky chleba potřeme hotovým masem, obložíme hořčicí a posypeme nastrouhaným křenem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |13. prosince 2012
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!