Staňte se našimi fanoušky na:

Roštěná po kraňsku

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mladý roštěnec osolíme, opepříme a ze všech stran narychlo opečeme na sádle. Vyjmeme a na témže sádle osmahneme nakrájenou cibuli, mrkev a petržel. Do pekáče vložíme maso, obložíme osmahnutou cibulí a zeleninou, přilijeme víno a vodu. Pečeme doměkka. Pak přidáme tymián a nastrouhané brambory, případně dolijeme vodu a dusíme, dokud brambory nezměknou a nerozvaří se, čímž zahustí šťávu. Nakonec přidáme kysanou smetanu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!