Staňte se našimi fanoušky na:

Roštěnka

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Množství surovin se odvozuje od počtu porcí. Maso nakrájené na plátky z obou stran osolíme,opepříme, posypeme grilovacím kořením a z jedné strany jemně potřeme hořčicí.Na pokrájeném špeku zprudka osmažíme nejdříve z nepotřené strany a až začne prostupovat krev obrátíme. Na zbytku špeku opražíme na kostičky pokrájenou cibulku a přidáme pórek. Smícháme vše dohromady a zalijeme teplou vodou. Necháme dusit do měka. Zahustíme a přidáme na kostičky pokrájené uvařené vejce a pokrájenou kyselou okurku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Dědeček Hříbeček |5. června 2014
To se mi nezdá, že by na foto bylo hovězí maso. Ale za recept 1***. Odpovědět
Alma |16. dubna 2014
uloženo Odpovědět
beaa |19. května 2013
take vyzkouším Odpovědět
zuzi |19. února 2013
ukládám na vyzkoušení Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!