Staňte se našimi fanoušky na:

Roštěnky na rajčatech

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Plátky masa naklepeme,osolíme,opepříme a obalíme v hladké mouce.V kastrole na oleji zpěníme drobně nakrájené cibule,vložíme maso a z obou stran ho lehce opečeme.Podlijeme trochou horkého vývaru,přidáme rajský protlak,bobkový list,nové koření,pepř,tymián a zvolna podusíme.Měkké maso vyjmeme,šťávu přecedíme a přidáme do ní podle chuti sůl,pepř,citrónovou š´távu.Maso vrátíme do omáčky,přidáme rajčata nakrájená na osminky a společně krátce prohřejeme. Podáváme s bramborovými knedlíky nebo s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!